ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΛΟ ? ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Την Τρίτη 8 Μαΐου το Γραφείο Φυσικής Αγωγής διοργάνωσε στο Δημοτικό Στάδιο Σκύδρας Αγώνες ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ Κλασικού Αθλητισμού με τη συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας. Τα αγωνίσματα στα οποία πήραν μέρος οι μαθητές ήταν δρόμος 50 μ., δρόμος 1.000 μ., άλμα σε ύψος, άλμα σε μήκος και ρίψη (μπαλάκι 200 γραμ.).

Στους αγώνες πήραν μέρος και οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας.

Στα 50 μέτρα αγοριών ο Ιάσονας Φαντίδης από την Ε΄ τάξη τερμάτισε στην 1η θέση και ο Τάσος Πουτακίδης στη 2η θέση της σειράς τους, αλλά δεν προκρίθηκε στον τελικό, γιατί δεν «έπιασαν» τους έξι καλύτερους χρόνους.

Στο μήκος αγοριών ο Δαυίδ Σιδηρόπουλος από την ΣΤ΄ τάξη έκανε άλματα στα 2,58 μ., 2,40 μ. και 2,40 μ..

Στο μπαλάκι αγοριών ο Ανέστης Κελεσίδης από την ΣΤ΄ τάξη έκανε βολές στα 11 μ., 17 μ. και 17 μ., ενώ ο Αντώνης Σελίδης από την Ε΄ τάξη έκανε βολές στα 21,70 μ., 19 μ. και 21,70 μ..

Στο μπαλάκι κοριτσιών η Ελένη Τσιτλακίδου από την ΣΤ΄ τάξη έκανε βολές στα 118,59 μ., 17,70 μ. και 20 μ.. Η Κατερίνα Σιδηροπούλου από την Ε΄ τάξη έκανε μια άκυρη βολή (η οποία ήταν πολύ μεγάλη), μία στα 31,60 μ. και μία στα 32,30 μ.. Με την τελευταία της βολή πήρε την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. 

Στα 1.000 μέτρα αγοριών ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από την Ε΄ τάξη τερμάτισε στην 7η θέση και ο Γιώργος Ανθόπουλος από την ΣΤ΄ τάξη στην 14η θέση ανάμεσα σε 21 συμμετέχοντες.

Οι μαθητές της Ε΄ τάξης είχαν φτιάξει πανό (το μοναδικό στην κερκίδα του γηπέδου) και με φωνές ενθάρρυναν τους συμμαθητές τους που αγωνίζονταν.

Ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση, η οποία διεξήχθη κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με πολύ μεγάλη συμμετοχή μαθητών και σχολείων, που την χάρηκαν όλα τα παιδιά χωρίς να τα κουράσει. Τα αγωνίσματα εξελίχθηκαν γρήγορα και αξίζουν συγχαρητήρια σ? όλους όσους σχεδίασαν, οργάνωσαν και πραγματοποίησαν τους αγώνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *