Το Σχολείο Μας 

  Φωτογραφίες

  Το Χωριό Μας

  Εργασίες Μαθητών

  Οι Δάσκαλοι μας

  Η Εφημερίδα μας

  Εκδηλώσεις

  Εκδρομές

  Σύλλογος Γονέων

 Τμήμα Υπολογιστών

  Ανακύκλωση

  Μηνύματα

  

  Συνδέσεις

 

Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας

Κατά καιρούς παίρνουμε διάφορα μηνύματα από άλλα σχολεία και ιδιώτες που έχουν επισκεφτεί τη σελίδα μας και σας παραθέτουμε μερικά από αυτά.

Τα παρακάτω μηνύματα μας τα έστειλαν μέλη της ένωσης χημικών Έδεσσας που παρακολουθούν σεμινάριο πληροφορικής στην Έδεσσα , και είναι οι εντυπώσεις και τα σχόλια τους μετά την επίσκεψη τους στην ιστοσελίδα μας.

· ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΑΥΡΙΟ.
*******************************************************
· Γεια σας παιδιά τι κάνετε, είστε πολύ τυχεροί αφού έχετε τους πιο καλούς δασκάλους. Διάβασα την εφημερίδα σας ήταν πολύ καλή οι συνέντευξη ήταν πολύ ενδιαφέρουσα αλλά και το πάρτι το αποκριάτικο μου άρεσε πολύ!!!!!

Καλά να περνάτε 
Λευτέρης
*******************************************************
· Συγχαρητήρια για το περιοδικό σας ! Σας εύχομαι πάντα να έχετε τον ίδιο ζήλο .Καλή πρόοδο !!.
Μια μαθήτρια από την Ένωση Χημικών
********************************************************
· Παιδιά συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά...Συγχαρητήρια σε σας και στους δασκάλους σας....Σας εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία...
Φανή Χατζηβασιλειάδου....πρώην χημικός, πρώην ακτιβίστρια περιβαλλοντικών οργανώσεων....και νυν νοικοκυρά και μητέρα!!!!!
**********************************************************
· Μπράβο σας,πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια σε σας, στο δάσκαλό σας και στον Γιώργο Κιοσσέ. Μεταφράστε τη δουλειά σας και στα ΠΟΝΤΙΑΚΑ.

*********************************************************
· Συμβουλή ζωής!! Το γέλιο είναι μια άποψη ζωής. Ίσως τελικά αυτό που μένει...
********************************************************
· H εργασία σας μου άρεσε πολύ, τα συγχαρητήρια μου.
*********************************************************
· Καλή πρόοδο ... και καλή λευτεριά!

*******************************************************

Αγαπητά παιδιά,
Όχι μόνο επισκεφτήκαμε τις σελίδες που μας προτείνατε, αλλά τις εξερευνήσαμε όλες!! Το Cd σας είναι πολύ καλό (ακούσαμε το 2ο τραγούδι). Συγχαρητήρια σε εσάς και στους δασκάλους σας Κυριάκο και Γιώργο. Πολύ καλή εντύπωση μας έκανε και η εφημερίδα σας, "Ο μαθητικός λόγος", αλλά και οι οικολογικές σας ευαισθησίες.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχία σε όλες σας τις δραστηριότητες.
Τα παιδιά της ΣΤ2 τάξης και ο δάσκαλος τους Γιάννης Σαλονικίδης
11ο Δημοτικό Σχολείο Εύοσμου
http://11dim-evosm.thess.sch.gr/ 
********************************************************
Το επόμενο μήνυμα μας ήρθε από το 1o Δημ. Σχολείο Ακράτας και λέει:

Είδαμε τη σελίδα σας και μας άρεσε πάρα πολύ! Το πρώτο συναίσθημα που σου δημιουργεί είναι η συγκίνηση. Μπράβο σας. Ειδικότερα μας άρεσαν οι εργασίες των παιδιών με τα σκουπίδια. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά!
Έχουμε ενδιαφέρουσες πολιτιστικές προτάσεις που ενδιαφέρουν εκπαιδευτικούς και μαθητές του δημοτικού σχολείου σας. Ελπίζουμε στη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό εργασίας σχετικής με τα έθιμα του τόπου σας . Ελπίζουμε να μην είστε μόνον οικολόγοι. Αναμένουμε το έθιμα της Ριζού από τους μικρούς μαθητές στο ποντίκι μας. 
Με εκτίμηση
1o Δημ. Σχολείο Ακράτας
Η υπεύθυνη του Λογοτεχνικού διαγωνισμού
Αναστασία Ευσταθίου
http://1dim-akrat.ach.sch.gr

Σε απάντηση της πρότασης αυτής το σχολείο μας συμμετέχει στο λογοτεχνικό αυτό διαγωνισμό με μια εργασία που έγινε από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης το 1997 και αφορούσε τοπικά έθιμα . 
*********************************************************

Συγχαρητήρια!

Η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό μετά την ξενάγηση στο site σας ήταν ……ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Επιτρέψτε μου όμως πρώτα να συστηθώ και να σας πω τι με οδήγησε στην ξενάγηση του site. Λέγομαι Μαριάννα Στυλιαρά, 24 ετών, επί πτυχίο φοιτήτρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Ζωικής Παραγωγής. Μεγάλωσα στα δυτικά προάστια της Αθήνας, στο Αιγάλεω και πιστέψτε με, γνωρίζω καλά τι θα πει συμβίωση με σκουπίδια! Ο μικρός αδερφός μου είναι μόλις 11 ετών και πηγαίνει στην Ε΄ τάξη του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω. Πριν μερικές μέρες μου ζήτησε να του βρω πληροφορίες που να αναφέρονται στα σκουπίδια για το μάθημα της Πολιτικής Αγωγής. Μπήκαμε λοιπόν στο in.gr αναζητώντας link σχετικά με τα σκουπίδια και προς μεγάλη μου χαρά καταλήξαμε στο site του σχολείου σας. Οι εντυπώσεις μας……..οι καλύτερες!
Είμαστε και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι από την προσπάθειά σας, την άψογα οργανωμένη δράση των ομάδων σας, την προθυμία των παιδιών και σίγουρα την καταπληκτική άρθρωση του site σας. Το σχολείο σας αποτελεί τον καλύτερο παραδειγματισμό που θα μπορούσαν να λάβουν τα παιδιά αυτής της ηλικίας αλλά και όλοι εμείς οι υπόλοιποι. Και όχι μόνο στα πλαίσια εργασιών και θεωρητικών συνομιλιών, αλλά ερευνώντας τους "κινδύνους" του περιβάλλοντος στην πράξη! 

Συγχαρητήρια , και πάλι, συγχαρητήρια!!!!

Θα ήταν παράληψή μου, αν δεν έδινα για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια και για το CD τόσο στα παιδιά αλλά και σε όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία του.
Με ειλικρινή εκτίμηση και θαυμασμό,
Μαριάννα Στυλιαρά.
gfmarianna@panafonet.gr
*****************************************************************

Φίλε Ιωάννη!
Με χαρά λάβαμε το μήνυμά σου στο Σχολείο μας, στο 9ο Δ.Σχ. Ελευθερίου. Να ξέρεις ότι τα καλά λόγια από ένα μαθητή όπως είσαι εσύ είναι το καλύτερο δώρο και η καλύτερη ανταμοιβή για μας που προσπαθούμε να καταφέρουμε κάτι περισσότερο σχετικά με τις νέες τεχνολογίες.
Θα πρέπει επίσης να ξέρεις ότι δεν περιμέναμε να μας ενημερώσεις για να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα σας! Το είχαμε ήδη κάνει. Κι αυτό γιατί επειδή προσπαθούμε να βρούμε τις καλές δουλειές στο διαδίκτυο, στη δική σας προσπάθεια κάναμε μια ιδιαίτερα μεγάλη στάση εδώ και καιρό για να θαυμάσουμε και τη δική σας δουλειά αλλά και το μεράκι των δασκάλων σας που απ' ό,τι φαίνεται έχουν πολύ μεράκι και όρεξη για δημιουργία. Γι' αυτό να θεωρείτε τους εαυτούς σας πολύ τυχερούς γιατί τα περισσότερα (για να μη πω όλα) σχολεία των μεγάλων πόλεων δεν κάνουν τη δουλειά που κάνετε εσείς.
Εντυπωσιάσθηκα από τις δραστηριότητές σας, τις εργασίες σας και βέβαια τα προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης (δείχνετε μεγάλη ευαισθησία για το περιβάλλον και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί φαίνεται ότι υπάρχει ελπίδα για το μέλλον του πλανήτη μας).
Είδα ότι επισκεφθήκατε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου. Ελπίζω να σας άρεσε και να ξανάρθετε σε νέα προγράμματα που θα εφαρμόσει.
Περιμένω νέα σας.


Κώστας Παπαλεξίου (Διευθυντής του Σχολείου)
e-mail: oreothorax@freemail.gr
9o Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου-Κορδελιού

http://9dim-elefth.thess.sch.gr/ 
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας! 
*************************************************************

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Επισκέφτηκα την σελίδα σας και το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια!!! συγχαρητήρια!!!.
Κατά την γνώμη μου είναι άρτιο από κάθε άποψη.
Θα θέλαμε όλοι οι συνάδελφοι να έχουμε συνεργασία τα δυο σχολεία. Αν είναι δυνατόν με αλληλοεπισκέψεις. Εξάλλου είμαστε και κοντά.
Βασιλόπουλος Γεώργιος
Δάσκαλος Υπεύθυνος Πληροφορικής
1ου Δημ.Σχ. Κολινδρού Πιερίας.
mail@1dim-kolindr.pie.sch.gr
************************************************************

 Αγαπητέ Γιάννη Χαραλαμπίδη
Πήραμε το μήνυμά σου και σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Επισκεφτήκαμε την ιστοσελίδα σας, και πραγματικά είναι πολύ όμορφη και το υλικό σας αρκετό αλλά το σπουδαιότερο, είναι χρήσιμο σε όποιον θα ήθελε, να επισκεφτεί τον τόπο σας, που πραγματικά φαίνεται πολύ όμορφος.
Η προσπάθειά σας είναι από τις καλύτερες στο χώρο του διαδικτύου και στο χώρο της
εκπαίδευσης. 
Και εσείς οι μαθητές αλλά και οι δασκαλοί σας αξίζουν συγχαρητήρια.
Οι δικές μας προσπάθειες άρχισαν μόλις πριν τα Χριστούγεννα και θα περάσει βέβαια αρκετός καιρός μέχρι να φθάσουμε στο δικό σας επίπεδο.
Ελπίζουμε να συνεχίσετε με την ίδια διάθεση και ζήλο, ώστε από τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια σας να παραδειγματιστούμε δάσκαλοι και μαθητές.
Πολλούς χαιρετισμούς από το 27ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, από τους μαθητές και τους δασκάλους. 
*******************************************************

Αγαπητοί συνάδελφοι και αξιέπαινοι μαθητές… Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εργασία σας και την παρουσίασή σας. Το σχολείο μας επιχειρεί φέτος α ν α κ ύ κ λ ω σ η!
Με φιλικά αισθήματα
Δάσκαλος Παπαγιαννόπουλος Δημ. 

Του 4/θ Δημ. Σχολείου Πιαλείας Τρικάλων
e-mail: DINIPA1@in.gr


**********************************************************


Φίλε Γιώργο Κιοσσέ,
Πρώτα απ' όλα σ' ευχαριστούμε όλοι οι δάσκαλοι του dimotiko.gr για τα καλά σου λόγια. Μόλις μπήκα στην ιστοσελίδα του σχολείου σας και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την καταπληκτική δουλειά σας. Το 4θέσιο σχολείο σας έβαλε γυαλιά σε πολλά μεγάλα σχολεία που δεν έχουν ακόμη ούτε έναν υπολογιστή. Συγχαρητήρια και σε σένα προσωπικά για το εντυπωσιακό web design του site σας. Επ' ευκαιρία θυμήθηκα και τον υπέροχο χρόνο που πέρασα παλαιότερα ως αναπληρωτής στον Προφήτη Ηλία Πέλλας. Σίγουρα θα βάλω αμέσως link στην σελίδα σας, αλλά θα χαιρόμουνα πολύ αν μπείτε στα συνεργαζόμενα σχολεία του dimotiko.gr. Περιμένω την απάντησή σου. Φιλικά από την ομάδα του dimotiko.gr Μάγρας Ιωάννης


********************************************************

Μια αξιέπαινη προσπάθεια από το 4θέσιο Δ.Σ. Ριζού Πέλλας
Δείτε τι μπορεί να πετύχει ένα ολιγοθέσιο δημοτικό σχολείο όταν υπάρχει μεράκι για δουλειά. Το site του Δ.Σ. Ριζού Πέλλας ξεχωρίζει για την απλότητά του και το μεστό του περιεχόμενο. Ιδιαίτερα στην περιβαλλοντική εκπαίδευση έχει γίνει εξαίρετη προσπάθεια, όπου μάλιστα εντυπωσιάζει το μουσικό CD που ηχογραφήθηκε από τους μαθητές του σχολείου. Σε μια πρωτοβάθμια που το internet απουσιάζει, "αφανείς ήρωες" εργάζονται μεθοδικά πετυχαίνοντας όμορφα αποτελέσματα και κυρίως την εξοικείωση των μαθητών με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

*********************************************************

Από τους ανθρώπους της κατασκήνωσης "Τσαφ Τσουφ" πήραμε το παρακάτω μήνυμα: 

"Είδαμε την παρουσία σας του site σας στο internet και βγάλαμε το συμπέρασμα ότι είσαστε καταπληκτικοί… και εσείς και το σχολείο σας και όλοι σας και μπράβο σας!!! Με πολύ εκτίμηση γιατί επιτελείτε ένα τεράστιο έργο που ίσως δε φαίνεται τόσο πολύ τώρα, αλλά είναι οι πιο γερές ρίζες για τα παιδάκια που παίρνουν από τέτοιους άξιους ανθρώπους με μεράκι."

**********************************************************
Ένα άλλο μήνυμα λέει: 

"Έχετε κάνει ωραία δουλειά σας αξίζουν πολλά "μπράβο""

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 14ΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 

 

Copyright © 2000 G-Media

Την σελίδα αυτή σχεδίασε ο Κιοσσές Γιώργος