ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΕΛΙΖΑ»

Την Τρίτη 16 Γενάρη το σχολείο μας επισκέφτηκε το Βασιλικό Θέατρο της Θεσσαλονίκης, για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Ελίζα» της Ξένιας Καλογεροπούλου.

Η υπόθεση του έργου

Στη μακρινή και βροχερή πόλη Πλύμουθ της Αγγλίας πριν από 400 χρόνια διαδραματίζεται η ιστορία της Ελίζας. Εκεί σε μια ταβέρνα, το «Κόκκινο λιοντάρι», που η  Ελίζα εργαζόταν ως σερβιτόρα ερωτεύτηκε ένα ναυτικό, τον Πάτρικ, που κι εκείνος την αγάπησε. Γρήγορα όμως ο Πάτρικ έφυγε για ένα μακρινό ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου τραυματίζεται. Η Ελίζα, θέλοντας να βρει τον αγαπημένο της, ναύλωσε με τρεις φίλους της ένα καράβι με την ίδια στο τιμόνι του πλοίου και ξεκίνησε το ταξίδι της αναζήτησης? με σκοπό τον θρίαμβο της αγάπης και του έρωτα. Η πιο συναρπαστική και γοητευτική ιστορία αγάπης για ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα. Ένα κορίτσι έξυπνο, γενναίο, πεισματάρικο, δυναμικό, ένα κορίτσι που δεν φοβάται να περιμένει και να αγαπάει. Ένα κορίτσι που αγωνίζεται για τα «πιστεύω» της και τον έρωτά της. Ένας καπετάνιος γένους θηλυκού.

Έπαιξαν: Μαριάννα Πουρέγκα, Θάνος Φερετζέλης, Γιώργος Σφυρίδης, Χρήστος Μαστρογιαννίδης, Δημήτρης Καρτόκης, Αλκιβιάδης Σπυρόπουλος, Πολύκαρπος Φιλιππίδης, Γιώργος Τσαγκαράκης, Αλέξανδρος Κωχ 

Μουσικοί επί σκηνής: Γιάννης Αμπεριάδης, Γιάννης Οικονόμου

Ήταν μια υπέροχη παράσταση που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των παιδιών χάρη στα μηνύματα που περνάει στους θεατές: της αγάπης, της φιλίας, της αυτοθυσίας, του αγώνα που πρέπει να δίνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *