ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το σχολείο μας πραγματοποίησε την τελευταία εβδομάδα διάφορες εκδηλώσεις για να το γιορτάσει.

Την Τρίτη 12 Ιουνίου ο γυμναστής Γρηγόρης Τσίλης σε συνεργασία με τους δασκάλους των τάξεων οργάνωσε αθλητικές δραστηριότητες με τη συμμετοχή όλων των μαθητών χωρισμένων σε ομάδες ανά δύο τάξεις. Τα παιδιά έπαιξαν διάφορα παιχνίδια με μορφή σκυταλοδρομίας και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Ιουνίου λειτούργησε στο σχολείο μας έκθεση βιβλίου στην προσπάθειά μας να φέρουμε τους μαθητές πιο κοντά στο καλό παιδικό βιβλίο. Την επισκέφτηκαν αρκετοί γονείς με τα παιδιά τους αλλά και παιδιά μόνα τους προκειμένου να αγοράσουν βιβλία για το καλοκαίρι.

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό κέντρο του χωριού μας η γιορτή του σχολείου μας. Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε η βράβευση των μαθητών που πήραν μέρος στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας και πρώτευσαν στο σχολείο μας (Κοσμάς Θεοδοσίου για την Ε΄ τάξη και Γιώργος Ανθόπουλος για την ΣΤ΄) και της Ένωσης Φυσικών (Κοσμάς Θεοδοσίου, Πανωραία Συλλέκτη για την Ε΄ τάξη και Γιώργος Ανθόπουλος, Αντριάνα Ταφάνι για την ΣΤ΄).

Στη συνέχεια τα παιδιά όλων των τάξεων παρουσίασαν τα τραγούδια που είχαν ετοιμάσει με τον δάσκαλο της μουσικής κ. Κώστα  Παπαχρήστου και η ΣΤ΄ τάξη ένα σκετς γεμάτο χορούς και τραγούδια που ετοίμασε με τη δασκάλα της τάξης κ. Σπυριδούλα Μακατσώρη.

 Ήταν μια πολύ όμορφη γιορτή με την οποία αποχαιρέτησαν μια ακόμη σχολική χρονιά. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χάρισαν σε όλους μας μια ξεχωριστή παρουσίαση. Είμαστε σίγουροι ότι η γιορτή  αυτή θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη τους και θα τους συντροφεύει τα επόμενα χρόνια. Ευχόμαστε να έχουν ένα υπέροχο καλοκαίρι και  πρόοδο στη συνέχεια της μαθητικής τους ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *