Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

«Ο Θεός, επειδή δεν μπορούσε να είναι παντού, έπλασε τη μητέρα»

12 Μαΐου, Γιορτή της Μητέρας, και το σχολείο μας, θέλοντας να τιμήσει τις μητέρες όλων των παιδιών, όλες τις μητέρες του κόσμου, οργάνωσε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι μαθητές όλων των τάξεων με ποιήματα, λογοτεχνικά κείμενα, σκετς, «συμβουλές» προς τις μαμάδες και τραγούδια, ενώ προβάλλονταν έργα τέχνης και φωτογραφίες με θέμα τη μητέρα και το παιδί.

Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου γέμισε ασφυκτικά από τις μητέρες των παιδιών αλλά και πατεράδες, από γιαγιάδες αλλά και παππούδες, οι οποίοι συγκινήθηκαν παρακολουθώντας τα παιδιά και τα εγγόνια τους να απαγγέλλουν, να διαβάζουν, να παίζουν και να τραγουδούν.

Στο τέλος η συγκίνηση κορυφώθηκε, όταν όλα τα παιδιά πρόσφεραν στις μητέρες τους το «Δίπλωμα καλύτερης μαμάς του κόσμου» και ένα τριαντάφυλλο σαν ένδειξη αγάπης και αναγνώρισης στη γυναίκα που τους χάρισε τη ζωή, που τους προσφέρει και θα τους προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα της όσο ζει και αναπνέει.

Ένα λουλούδι όμως υπήρχε και για κάθε άλλη γυναίκα που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, όπως και για όλους τους εκπαιδευτικούς.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της για λίγη ώρα η δήμαρχος κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου ? η οποία και απηύθυνε χαιρετισμό ? μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *