ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Η σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ήρθε η ώρα των εκδηλώσεων. Και φέτος το σχολείο μας πραγματοποίησε την τελευταία εβδομάδα διάφορες εκδηλώσεις για να γιορτάσει τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου ο γυμναστής του σχολείου μας Γρηγόρης Τσίλης σε συνεργασία με το δάσκαλο της ΣΤ΄ τάξης έβγαλαν τους μαθητές όλων των τάξεων για να κάνουν ποδήλατο. Οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης πήγαν με τα ποδήλατά τους στο Αρσένι, επισκέφτηκαν το δημοτικό σχολείο και συνάντησαν τους φίλους τους. Οι μαθητές της Γ΄ και της Δ΄ τάξης έκαναν βόλτες στους αγροτικούς δρόμους του χωριού και οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης μέσα στην αυλή του σχολείου και γύρω από αυτήν.

Την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Ιουνίου λειτούργησε στο σχολείο μας έκθεση βιβλίου. Για άλλη μια χρονιά θελήσαμε να φέρουμε τους μαθητές πιο κοντά στο καλό παιδικό βιβλίο. Έτσι αρκετοί γονείς με τα παιδιά τους αλλά και παιδιά μόνα τους επισκέφτηκαν την έκθεση προκειμένου να αγοράσουν βιβλία για το καλοκαίρι.

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου ο Γυμναστής του σχολείου μας σε συνεργασία με τους δασκάλους των τάξεων οργάνωσε αθλητικές δραστηριότητες με τη συμμετοχή όλων των μαθητών χωρισμένων σε ομάδες ανά δύο τάξεις. Τα παιδιά έπαιξαν διάφορα παιχνίδια με μορφή σκυταλοδρομίας και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό κέντρο του χωριού μας η γιορτή του σχολείου μας. Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε η βράβευση των μαθητών που πήραν μέρος στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας και πρώτευσαν στο σχολείο μας (Κοσμάς Θεοδοσίου, Αντώνης Σελίδης και Κατερίνα Σιδηροπούλου για τη ΣΤ΄ τάξη και Αγάπη Σιδηροπούλου, Γιώργος Σεμερτσίδης και Δέσποινα Φαντίδου για την Ε΄) και της Ένωσης Φυσικών (Κοσμάς Θεοδοσίου, Κατερίνα Σιδηροπούλου για τη ΣΤ΄ τάξη και Αγάπη Σιδηροπούλου, Γιώργος Σεμερτσίδης για την Ε΄). Επίσης της Κατερίνας Σιδηροπούλου, Μάγδας Σεμερτσίδου και Κωνσταντίνα Σγουρέλη για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό παραμυθιού με θέμα: «?Κάνε μια ευχή?, είπε ο μαγικός καθρέφτης».
Στη συνέχεια τα παιδιά όλων των τάξεων παρουσίασαν τα τραγούδια που είχαν ετοιμάσει με τον δάσκαλο της μουσικής κ. Κώστα Παπαχρήστου και η ΣΤ΄ τάξη ένα αποχαιρετιστήριο powerpoint με φωτογραφίες από όλη τη μαθητική τους ζωή, μουσική και κείμενα ? σχόλια για τον εαυτό τους και τις βλέψεις τους για το μέλλον.
Τη γιορτή παρακολούθησαν αρκετοί γονείς και τίμησε με την παρουσία του ο Συντονιστής Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού κ. Χριστόδουλος Φανιόπουλος.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, μετά την παραλαβή των τίτλων σπουδών και προόδου, οι μαθητές των μεγάλων τάξεων μαζί με τον δάσκαλο της ΣΤ΄ τάξης έπαιξαν το καθιερωμένο μπουγέλο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *