ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Ο Δεκέμβριος ήρθε και μαζί του ? μας έρχονται τα αγαπημένα σε όλους και κυρίως στα παιδιά Χριστούγεννα!!!

Με χιονισμένα σπιτάκια, δέντρα και χιονούλες στολίσαμε τα παράθυρα όλες οι τάξεις του σχολείου μας. Σε κάθε τάξη οι μαθητές και οι μαθήτριες στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο όπως κάθε χρόνο.

Διακοσμήσαμε τους τοίχους και τα ταμπλό με χριστουγεννιάτικα στολίδια, έφτιαξαν κάρτες με υπέροχες ευχές και άλλες όμορφες κατασκευές με την κυρία των εικαστικών.

Έγραψαν γράμμα στον Αϊ- Βασίλη και αφού έμαθαν και είδαν τόσα ωραία πράγματα για τη γέννηση του Χριστού, για τα ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διάβασαν όμορφες  χριστουγεννιάτικες ιστορίες και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης  με τη βοήθεια της κυρίας Καλλιόπης Παπαδοπούλου ? Κελεσίδου, την οποία ευχαριστούμε, ζυμώσαμε, πλάσαμε και ψήσαμε χριστουγεννιάτικα κουλουράκια. Όταν ψήθηκαν τα κουλουράκια επισκεφτήκαμε τις άλλες τάξεις, κεράσαμε τους μαθητές και τους δασκάλους του σχολείου και τους ευχηθήκαμε «Καλά Χριστούγεννα». Ακόμα υπάρχει στο στόμα μας η γεύση από τα νόστιμα κουλουράκια!

Έτσι έφτασε η τελευταία μέρα που θα έκλειναν τα σχολεία. Το πρωί πήγαμε στην εκκλησία, παρακολουθήσαμε τη Θεία Λειτουργία και στο τέλος όλα τα παιδιά έλαβαν τη Θεία Κοινωνία. Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο σχολείο. Εκεί ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μας είχε ετοιμάσει μια υπέροχη γιορτή με διάφορα εδέσματα και πολύ χορό.

Έτσι έφτασε η τελευταία μέρα που θα έκλειναν τα σχολεία. Το πρωί πήγαμε στην εκκλησία, παρακολουθήσαμε τη Θεία Λειτουργία και στο τέλος όλα τα παιδιά έλαβαν τη Θεία Κοινωνία. Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο σχολείο. Εκεί ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μας είχε ετοιμάσει μια υπέροχη γιορτή με διάφορα εδέσματα και πολύ χορό. Στο τέλος της γιορτής εμφανίστηκε ξαφνικά ο Αϊ ? Βασίλης ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά και διασκέδασε μαζί τους.

Αυτά ήταν τα τελευταία νέα του 2017?

Καλώς μας ήρθες 2018?

Περιμένουμε από εσένα πολλά πράγματα και ελπίζουμε σε ότι καλύτερο και προσωπικά  για τον καθένα αλλά και για όλο τον κόσμο.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *