ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου επισκεφτούμε το καταφύγιο της καφέ αρκούδας στο Νυμφαίο. Ξεκινήσαμε με μια βροχερή μέρα και φτάσαμε στο Νυμφαίο. Πήγαμε σε μια καφετερία και ταβέρνα, γιατί έβρεχε και φυσούσε πολύ δυνατά. Αφού φάγαμε, ήπιαμε και ξεκουραστήκαμε, ετοιμαζόμασταν να επισκεφτούμε το καταφύγιο της καφέ αρκούδας.
Αρχίσαμε να περπατάμε και κρυώνανε πολύ. Περπατήσαμε στο χωριό και αμέσως μετά μπήκαμε σε ένα δάσος. Ο κύριος από ένα σημείο και μετά μας είπε ότι έπρεπε να κάνουμε ησυχία, για να μην τρομάξουμε τις αρκούδες. Πήγαμε σε ένα ξύλινο περίπτερο του Αρκτούρου και αγοράσαμε διαφορά πράγματα για ενθύμια. Ένας κύριος από την ομάδα του Αρκτούρου μας είπε να κάνουμε σειρές, για να δούμε τις αρκούδες. Μας οδήγησε σε ένα κιόσκι, για να κάτσουμε. Μας εξήγησε διάφορα πράγματα. Πώς ζουν οι αρκούδες, τι τρώνε και πόσες είναι. Είδαμε 4 αρκούδες που μας έκαναν εντύπωση.
Στην επιστροφή έβρεχε, αλλά επειδή είδαμε τις αρκούδες, ήμασταν χαρούμενοι. Πάνω στο λεωφορείο συζητούσαμε και δείχναμε τα δώρα από το περίπτερο της καφέ αρκούδας.

Καραμπουγιούκη Κωνσταντίνα, Παρασκευαΐδου Ιωάννα,
Πλακιδα Κική, Σουλεϊμάνι Άννα (Ε΄ Τάξη)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *