Το Σχολείο Μας

 Φωτογραφίες

 Το Χωριό Μας

 Εργασίες Μαθητών

 Οι Δάσκαλοι μας

 Η Εφημερίδα μας

 Γιορτές Εκδηλώσεις

 Εκδρομές

 Ανακύκλωση Συνδέσεις

 

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΙΝΑΙ …

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ

ΓΙΑΤΡΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ

ΚΑΘ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΜΗΧΑΝ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
ΙΕΡΕΑΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΣ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ

AΣΘΗΤΙΚΟΣ

ΚΑΘΗΓ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΪΣΤ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΟΣ


Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στις 27 Οκτωβρίου οι μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης οργάνωσαν τη γιορτή, για να τιμήσουν τους ήρωες του 1940. Διάβασαν το χρονικό των γεγονότων του 1940, είπαν ποιήματα και τραγούδια. Τα τραγούδια τραγούδησε η χορωδία που την αποτελούσαν οι μαθητές της Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξης. Τη γιορτή παρακολούθησαν οι μαθητές του Σχολείου και αρκετοί μαθητές.


ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Φέτος, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, το Σχολείο μας δε συμμετείχε στην παρέλαση της Σκύδρας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Ο Σύλλογος Διδασκόντων σε συνεννόηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η παρέλαση στον κεντρικό δρόμο του χωριού, όπως γινόταν τα παλαιότερα χρόνια. Έτσι δόθηκε μεγαλύτερο βάρος στον τοπικό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους χωριανούς.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 17ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗ

Την Τετάρτη 17 Νοέμβρη οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης οργάνωσαν τη γιορτή, για να τιμήσουμε τα νιάτα της πατρίδας μας που αγωνίστηκαν, για να φύγει η δικτατορία. Παρουσίασαν το σκετς «ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ», το οποίο εμπλούτισαν με τραγούδια και ηχητικά ντοκουμέντα των γεγονότων. Μετά το τέλος της γιορτής δάσκαλοι και μαθητές πήγαν στο ηρώο, όπου και κατέθεσαν λίγα λουλούδια, για να τιμήσουν τους νεκρούς του Πολυτεχνείου. Τη γιορτή παρακολούθησαν οι μαθητές του Σχολείου και αρκετοί γονείς.