Το Σχολείο Μας

 Φωτογραφίες

 Το Χωριό Μας

 Εργασίες Μαθητών

 Οι Δάσκαλοι μας

 Η Εφημερίδα μας

 Γιορτές Εκδηλώσεις

 Εκδρομές

 Ανακύκλωση Συνδέσεις

 

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΙΝΑΙ …

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ

ΓΙΑΤΡΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ

ΚΑΘ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΜΗΧΑΝ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
ΙΕΡΕΑΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΣ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ

AΣΘΗΤΙΚΟΣ

ΚΑΘΗΓ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΪΣΤ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΟΣ


Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στις 23/12/2010 η χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης.

Οι μαθητές παρουσίασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο δύο θεατρικά σκετς, «Οι καλικάντζαροι» και «Ο καινούριος χρόνος», δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Η γιορτή πλαισιώθηκε από ποιήματα που απήγγειλαν οι μαθητές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής ακούστηκαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες που τραγούδησαν οι μαθητές Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξης. Στο τέλος ακούστηκαν τα ποντιακά κάλαντα υπό τους ήχους λύρας που έπαιξαν δυο μαθητές της Δ΄ και Ε΄ τάξης, ο Λευτέρης και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Η μαγεία της γιορτής ολοκληρώθηκε με την αναπάντεχη εμφάνιση του Αϊ – Βασίλη, που μοίρασε δώρα σ’ όλα τα παιδιά και δημιούργησε μια ευφορία και μια γλυκιά προσμονή για τις Άγιες Μέρες που έρχονταν.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Στις 22 Δεκεμβρίου 2010 κάναμε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. Τα παιδιά παρουσιάσανε το θεατρικό «Η μπουγάδα του Αϊ – Βασίλη», τραγούδησαν και έψαλαν τα κάλαντα με τα τριγωνάκια τους. Η χαρά τους ήταν μεγάλη, όταν στο τέλος της γιορτής ήρθε ο Αϊ – Βασίλης και μοίρασε τα δώρα και … τα μελομακάρονα.

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Την Τρίτη 11 Γενάρη έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας από όλες τις τάξεις του Δημοτικού σχολείου, από το Νηπιαγωγείο αλλά και από του δασκάλους και τη νηπιαγωγό. Οι τυχεροί που κέρδισαν το νόμισμα και μαζί ένα συμβολικό δώρο ήταν:

Από το νηπιαγωγείο ο Χρήστος Φαντίδης,
από την Α΄ τάξη η Θοδώρα Παπαδοπούλου,
από τη Β΄ τάξη η Μαρία Ορφανίδου,
από τη Γ΄ τάξη ο Ρενάτο Γκιόκα,
από τη Δ΄ τάξη ο Δημήτρης Φενερίδης,
από την Ε΄ τάξη ο Ιωακείμ Ποτουρίδης,
από τη ΣΤ΄ τάξη ο Κριστιάν Γκιόκα,
από το Ολοήμερο ο Γιώργος Παπουτσής
και από τους δασκάλους ο διευθυντής κ. Μάκης Χατζηδημητρίου. Οι βασιλόπιτες και τα δώρα ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.