Το Σχολείο Μας

 Φωτογραφίες

 Το Χωριό Μας

 Εργασίες Μαθητών

 Οι Δάσκαλοι μας

 Η Εφημερίδα μας

 Γιορτές Εκδηλώσεις

 Εκδρομές

 Ανακύκλωση Συνδέσεις

 

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΙΝΑΙ …

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ

ΓΙΑΤΡΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ

ΚΑΘ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΜΗΧΑΝ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
ΙΕΡΕΑΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΣ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ

AΣΘΗΤΙΚΟΣ

ΚΑΘΗΓ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΪΣΤ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΟΣ


ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στο σχολείο μας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, χοροστατούντος του αιδεσιμότατου Ιωάννη Βασιλειάδη παρουσία των μαθητών, των εκπαιδευτικών και πολλών γονέων και κηδεμόνων.


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου διοργανώθηκε ένα τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας.

Το τουρνουά διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ) σε συνεργασία με το Δήμο Σκύδρας. Πήραν μέρος 300 περίπου παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με 80 ομάδες.

Το Σχολείο μας συμμετείχε με 3 ομάδες. Τη «ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ», που την αποτελούσαν οι Βασίλης Κελεσίδης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Φαντίδης, τη «ΡΙΖΟΒΑ CITY», που την αποτελούσαν οι Αλκής Αγαπίδης, Θεόφιλος Φαντίδης και ο Νεόφυτος Χατζηιωαννίδης και το «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΙΖΟΥ», που αποτελούσαν οι Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Λευτέρης Παπαδόπουλος και Απόστολος Παπαθεοδώρου. Επειδή ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος δεν κατέβηκε στους αγώνες, στην ομάδα του «ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΙΖΟΥ» συμμετείχαν δύο παιδιά από τη Σκύδρα, ο Ανέστης Κερεγκιώτης και ο Στέφανος Καρασαββίδης.

Oι κανονισμοί του παιχνιδιού ήταν οι εξής: Τα δίποντα μετρούσαν για ένα πόντο, τα τρίποντα για δύο πόντους και στα εφτά φάουλ οι ομάδες εκτελούσαν μια βολή. Το παιχνίδι παιζότανε σε μια μπασκέτα.

Το Σάββατο η ομάδα «ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ» έπαιξε με την ομάδα των «5 ΑΣΤΕΡΩΝ»από την Πετριά και κέρδισε 13 – 9 (Κελεσίδης Βασίλης 5 πόντοι, Παπαδόπουλος Παναγιώτης 5 πόντοι, Φαντίδης Γιώργος 3 πόντοι).

Η «ΡΙΖΟΒΑ ΣΙΤΥ» έπαιξε με τα «ΓΕΡΑΚΙΑ» του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας και κέρδισε 10 – 8 (Αγαπίδης Άλκης 2 πόντοι, Φαντίδης Θεόφιλος 6 πόντοι και Χατζηιωαννίδης Νεόφυτος 2 πόντοι).

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους και κέρδισε η «ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ» με 6 – 3. (Παπαδόπουλος Παναγιώτης 4 πόντοι, Φαντίδης Γιώργος 1 πόντος και Κελεσίδης Βασίλης 1 πόντος). Τους πόντους της «ΡΙΖΟΒΑ CITY» πέτυχαν ο Φαντίδης Θεόφιλος 2, και Χατζηιωαννίδης Νεόφυτος 1.

Το «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΙΖΟΥ» έπαιξε με την «ΑΣΤΡΑΠΗ» του 1ου Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας και έχασε 11 – 2 (Ανέστης Κερεγκιώτης 2 πόντους). Στη συνέχεια έπαιξε με τους «MASTER BOYS» του Δημοτικού Σχολείου Καλής και κέρδισαν 11 – 1 (Παπαθεοδώρου Απόστολος 4 πόντους, Ανέστης Κερεγκιώτης 5 πόντους και Στέφανος Καρασαββίδης 2 πόντους).

Την Κυριακή η «ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ» έχασε από τους «ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΥΣ» του Δημοτικού Σχολείου Δάφνης 9 – 6 και ξαναέχασε 0 – 8 από τους «BLUE TREES» του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας. Το «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΙΖΟΥ» νίκησε τους «ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ» 12 – 10 και στον άλλο αγώνα έχασε 12 – 15 από τους «LAKERS» του Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας.

Η «ΡΙΖΟΒΑ CITY» νίκησε τα «ΓΕΡΑΚΙΑ» 10 – 7 και στον άλλο αγώνα έχασε 0 – 7 από τους «BLUE TREES» του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας.

Το «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΙΖΟΥ» και η «ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ» πήραν την 3η θέση και η «ΡΙΖΟΒΑ CITY» την 4η θέση.

Κελεσίδης Βασίλης, Φαντίδης Γιώργος, Φαντίδης Χαράλαμπος (ΣΤ΄ Τάξη)Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στις 27 Οκτωβρίου οι μαθητές της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης οργάνωσαν τη γιορτή, για να τιμήσουν τους ήρωες του 1940. Διάβασαν το χρονικό των γεγονότων του 1940, έπαιξαν το σκετς «ΟΧΙ», είπαν ποιήματα και τραγούδια. Τα τραγούδια τραγούδησε η χορωδία που την αποτελούσαν οι μαθητές της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης.

Τη γιορτή παρακολούθησαν οι μαθητές του Σχολείου και αρκετοί γονείς και κηδεμόνες.28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, μετά τη δοξολογία, έγινε και πάλι η παρέλαση στον κεντρικό δρόμο του χωριού. Την παρέλαση παρακολούθησαν οι τοπικές αρχές, οι αντιδήμαρχος κ.κ. Παπαδοπούλου και Κερμανίδης και πολύς κόσμος. Μετά την παρέλαση στο χωριό, αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από το σημαιοφόρο και τους παραστάτες εκπροσώπησαν το Σχολείο μας στην παρέλαση της Σκύδρας.