Το Σχολείο Μας

 Φωτογραφίες

 Το Χωριό Μας

 Εργασίες Μαθητών

 Οι Δάσκαλοι μας

 Η Εφημερίδα μας

 Γιορτές Εκδηλώσεις

 Εκδρομές

 Ανακύκλωση Συνδέσεις

 

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΙΝΑΙ …

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ

ΓΙΑΤΡΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ

ΚΑΘ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΜΗΧΑΝ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
ΙΕΡΕΑΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΣ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ

AΣΘΗΤΙΚΟΣ

ΚΑΘΗΓ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΪΣΤ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΟΣ


Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ριζού σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και τους μαθητές, ενόψει των Χριστουγέννων, διοργάνωσε τη «Γιορτή των Αγγέλων» την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο πάρκο του χωριού.

Στη γιορτή υπήρχε Αϊ – Βασίλης που μοίραζε κεράσματα στα παιδιά και μπουφές, ο οποίος ήταν προσφορά των μητέρων των μαθητών. Οι μαθητές του σχολείου τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Η εκδήλωση τελείωσε, αφού τα παιδιά είπαν τα κάλαντα, με τη ρίψη πυροτεχνημάτων από τα μέλη του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστεί θερμά τους εκπαιδευτικούς, τον πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος κ. Βασίλη Σιδηρόπουλο, τον ιερέα του χωριού παπα – Γιάννη Βασιλειάδη, τον κ. Λάζαρο Φαντίδη για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, τις μητέρες των παιδιών και φυσικά τα ίδια τα παιδιά, που ήταν και οι πρωταγωνιστές της γιορτής.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με αγάπη και ειρήνη για όλους!Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ Στις 22 Δεκεμβρίου στο Νηπιαγωγείο κάναμε τη χριστουγεννιάτικη γιορτούλα μας. Το θεατρικό μας «Παραμονή Πρωτοχρονιάς» είχε επιτυχία! Τα παιδιά τραγούδησαν κι έψαλαν τα κάλαντα με τα τριγωνάκια. Ο Αϊ – Βασίλης … τους μοίρασε δωράκια και η γιορτή έκλεισε με χίλιες ευχές για το 2012!


Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 9.00 στο σχολείο μας οι μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης παρουσίασαν μια διασκευή του έργου «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» του Ευγένιου Τριβιζά. Τραγούδησε χορωδία που αποτελούνταν από τους μαθητές όλων των τάξεων. Τη γιορτή παρακολούθησε και αρκετά μεγάλος αριθμός γονέων και κηδεμόνων των μαθητών.


ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Την Πέμπτη 12 Γενάρη έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας από του δασκάλους και τη νηπιαγωγό. Την επόμενη μέρα στα παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου μοιράστηκαν μικρά Βασιλοπιτάκια σ’ ένα από τα οποία υπήρχε το τυχερό φλουρί. Οι τυχεροί που κέρδισαν το νόμισμα και μαζί ένα βιβλίο δώρο ήταν:

Από το νηπιαγωγείο η Ελένη Τσιτλακίδου,
από την Α΄ τάξη ο Χρήστος Φαντίδης,
από τη Β΄ τάξη ο Γιώργος Αντωνιάδης,
από τη Γ΄ τάξη ο Αντώνης Φαντίδης,
από τη Δ΄ τάξη ο Παύλος Σγουρέλης,
από την Ε΄ τάξη η Σοφία Χαρατσίδου,
από τη ΣΤ΄ τάξη η Όλγα Δημητριάδου,

από το Ολοήμερο ο Θεόφιλος Φαντίδης

Στη Βασιλόπιτα των δασκάλων το νόμισμα έπεσε στο σχολείο.

Τα Βασιλοπιτάκια και τα βιβλία ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.