Το Σχολείο Μας

 Φωτογραφίες

 Το Χωριό Μας

 Εργασίες Μαθητών

 Οι Δάσκαλοι μας

 Η Εφημερίδα μας

 Γιορτές Εκδηλώσεις

 Εκδρομές

 Ανακύκλωση Συνδέσεις

 

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΙΝΑΙ …

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ

ΓΙΑΤΡΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ

ΚΑΘ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΜΗΧΑΝ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
ΙΕΡΕΑΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΣ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ

AΣΘΗΤΙΚΟΣ

ΚΑΘΗΓ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΪΣΤ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΟΣ


ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Στο νηπιαγωγείο καλωσορίσαμε την άνοιξη και υποδεχτήκαμε το Μάρτη φτιάχνοντας τη «χελιδόνα». Κατασκευάσαμε χελιδόνια και λουλούδια, τα κολλήσαμε σε κλαδιά και, κρατώντας ο καθένας στο χέρι τη δική του «χελιδόνα», πήγαμε τραγουδώντας στις γειτονιές του σχολείου μας. Βάλαμε στα χέρια μας και «Μάρτη».


«ΠΕΡΕΣΚΙΑ» ΑΠΟ ΧΩΡΙΑΝΕΣ

Στις 22 Φεβρουαρίου, γυναίκες του χωριού μας κέρασαν απλόχερα «περεσκία» σε εμάς και τους δασκάλους μας.

Είναι ένα έθιμο που έχουμε εμείς οι Πόντιοι, την Τετάρτη μετά την Τσικνοπέμπτη να κάνουμε πίτες με τυρί και «περεσκία», ώστε να «πάρουμε δυνάμεις», πριν από την περίοδο της μεγάλης νηστείας της Σαρακοστής.

Ευχαριστούμε, λοιπόν, πολύ αυτές τις κυρίες που συντέλεσαν στη διατήρηση αυτού του εθίμου και απέδειξαν ότι και σε αυτές τις δύσκολες περιόδους μπορούμε να διατηρούμε τις ωραίες μας παραδόσεις.

Και του χρόνουΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ

Την Πέμπτη 15 Μάρτη οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης φύτεψαν στην αυλή του σχολείου μας αμπέλια με τη βοήθεια του δασκάλου κ. Σταύρου Παπασταύρου. Έτσι τώρα προσθέσαμε μερικά ακόμα οπωροφόρα, μετά από αυτά που φυτέψαμε στις 26 Μαρτίου του 2010. Ελπίζουμε όλα τα παιδιά να τα προστατέψουν, για να μας δώσουν σε λίγα χρόνια τους καρπούς τους.