Το Σχολείο Μας

 Φωτογραφίες

 Το Χωριό Μας

 Εργασίες Μαθητών

 Οι Δάσκαλοι μας

 Η Εφημερίδα μας

 Γιορτές Εκδηλώσεις

 Εκδρομές

 Ανακύκλωση Συνδέσεις

 

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΙΝΑΙ …

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ

ΓΙΑΤΡΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ

ΚΑΘ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΜΗΧΑΝ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
ΙΕΡΕΑΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΣ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ

AΣΘΗΤΙΚΟΣ

ΚΑΘΗΓ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΪΣΤ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΟΣ


Γ΄ και ΣΤ΄ ΤΑΞΗ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ»

Στα πλαίσια του μαθήματος της Ιστορίας η Γ΄ τάξη ασχολήθηκε με τους 12 θεούς του Ολύμπου. Τα παιδιά, βρίσκοντας πληροφορίες γι’ αυτούς, ενθουσιάστηκαν με όσα γνώρισαν για τον τρόπο ζωής τους και τις συνήθειές τους. Έτσι αποφάσισαν να ανεβάσουν με τη βοήθεια της δασκάλας τους κ. Χριστίνας Τσιτλακίδου τη θεατρική παράσταση «Η κρουαζιέρα των θεών» στη γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Στη θεατρική παράσταση ουσιαστική βοήθεια προσέφεραν όλα τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης με τη συμμετοχή τους καθώς και ο δάσκαλός τους κ. Κυριάκος Χατζηβασιλειάδης.

Η θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού την Πέμπτη 13 Ιουνίου και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου, το οποίο ενθουσιάστηκε από το ταλέντο των μικρών ηθοποιών.ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ»

Για τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2012 – 13 παρουσιάσαμε την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο νηπιαγωγείο το θεατρικό «Η παρέλαση των αριθμών». Επειδή τα παιδιά αγαπούν τα μαθηματικά, αποφασίσανε να γίνουν «αριθμοί», «πρόσθεση», «αφαίρεση» κ.λπ..

Επίσης, πήρανε τα ενθύμιά τους και αποχαιρετίστηκαν με ευχές για «Καλό καλοκαίρι», «Καλές διακοπές» και «Καλή πρόοδο στο δημοτικό σχολείο».Ε΄ ΤΑΞΗΣτα πλαίσια της ενότητας «Κατασκευές των ανθρώπων» του μαθήματος της Γλώσσας κάναμε διάφορες κατασκευές, τις οποίες και παρουσιάσαμε σε όλες τις τάξεις του σχολείου μας.

Οι κατασκευές μας ήταν:
• Μακέτα γυμναστηρίου
• Μακέτα καταπέλτη
• Μακέτα του στεκιού του Κολοκοτρώνη
• Κινητό από πηλό
• Πεταλούδα από πηλό
• Ανεμόμυλος με καλαμάκια
• Κάδρο με χρωματιστά ξυλάκια
• Ψηφιδωτό με πετραδάκια

Καμιά από αυτές τις κατασκευές δεν είναι δύσκολη, θέλει όμως υπομονή, προσπάθεια και προσοχή. Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Είστε όλα τα παιδιά έξυπνα και δραστήρια. Στο τέλος θα είστε περήφανοι για το έργο σας.

Οι μαθητές της Ε΄ τάξης