Το Σχολείο Μας

 Φωτογραφίες

 Το Χωριό Μας

 Εργασίες Μαθητών

 Οι Δάσκαλοι μας

 Η Εφημερίδα μας

 Γιορτές Εκδηλώσεις

 Εκδρομές

 Ανακύκλωση Συνδέσεις

 

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΙΝΑΙ …

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ

ΓΙΑΤΡΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ

ΚΑΘ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΜΗΧΑΝ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
ΙΕΡΕΑΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΣ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ

AΣΘΗΤΙΚΟΣ

ΚΑΘΗΓ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΪΣΤ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΟΣΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ


Την Παρασκευή 9 Ιουνίου το σχολείο μας πραγματοποίησε την τελευταία εκδρομή στην σχολικής χρονιάς με τη συμμετοχή όλων των τάξεων και τη συνοδεία γονέων και κηδεμόνων. Η εκδρομή είχε για προορισμό τις Σέρρες με ενδιάμεσο σταθμό τη λίμνη Κερκίνη.

Ήταν μια όμορφη μέρα και το ταξίδι μας ήταν δίχως απρόοπτα. Έτσι περίπου στις 11 η ώρα φτάσαμε στη λίμνη Κερκίνη. Εκεί μας περίμεναν δύο μέλη από το Κέντρο Ενημέρωσης του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΓΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ. Μας οδήγησαν σε ένα σημείο κοντά στη λίμνη, όπου, αφού μας ζήτησαν να κάνουμε ησυχία, μας ενημέρωσαν σχετικά με τη λίμνη, τη σημασία της ως υγροβιότοπου και τα είδη των πουλιών που μπορούμε να συναντήσουμε τις διάφορες εποχές. Στη συνέχεια έστησαν δύο τηλεσκόπια με τη βοήθεια των οποίων μαθητές, γονείς και δάσκαλοι παρατήρησαν μια ομάδα κορμοράνων να κάθονται αμέριμνοι πάνω στα κλαδιά ενός ξερού δέντρου και ένα τεχνητό νησί με αργυροπελεκάνους. Στη συνέχεια μας πήγαν σ’ έναν στάβλο με βουβάλια, όπου μας έκαναν ενημέρωση για το ζώο που εκτρέφεται συστηματικά κοντά στη λίμνη.

Αφού ενημερωθήκαμε από τα δύο μέλη του Κέντρου Ενημέρωσης, αναχωρήσαμε για την πόλη των Σερρών. Εκεί πήγαμε όλοι για φαγητό σε διάφορες ταβέρνες και σουβλατζίδικα  και μετά κάναμε βόλτες στην πόλη μέχρι την ώρα της αναχώρησης. Ήταν μια πολύ όμορφη εκδρομή, την οποία ευχαριστήθηκαν μικροί και μεγάλοι. Και του χρόνου με υγεία!