Το Σχολείο Μας

 Φωτογραφίες

 Το Χωριό Μας

 Εργασίες Μαθητών

 Οι Δάσκαλοι μας

 Η Εφημερίδα μας

 Γιορτές Εκδηλώσεις

 Εκδρομές

 Ανακύκλωση Συνδέσεις

 

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΙΝΑΙ …

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ

ΓΙΑΤΡΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ

ΚΑΘ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΜΗΧΑΝ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
ΙΕΡΕΑΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΣ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

ΞΕΝΑΓΟΣ

AΣΘΗΤΙΚΟΣ

ΚΑΘΗΓ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΪΣΤ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΟΣΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ


Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου επισκεφτούμε το καταφύγιο της καφέ αρκούδας στο  Νυμφαίο. Ξεκινήσαμε με μια βροχερή μέρα και φτάσαμε στο Νυμφαίο. Πήγαμε σε μια καφετερία και ταβέρνα, γιατί  έβρεχε και φυσούσε πολύ δυνατά. Αφού φάγαμε, ήπιαμε και ξεκουραστήκαμε, ετοιμαζόμασταν να επισκεφτούμε το καταφύγιο της καφέ αρκούδας.
Αρχίσαμε να περπατάμε και κρυώνανε πολύ. Περπατήσαμε στο χωριό και αμέσως μετά μπήκαμε σε ένα δάσος. Ο κύριος από ένα σημείο και  μετά  μας είπε ότι έπρεπε να κάνουμε ησυχία, για να μην τρομάξουμε τις αρκούδες. Πήγαμε σε ένα  ξύλινο περίπτερο του Αρκτούρου και αγοράσαμε διαφορά πράγματα για ενθύμια.  Ένας κύριος από την ομάδα του Αρκτούρου μας είπε να κάνουμε σειρές, για να δούμε τις αρκούδες. Μας οδήγησε σε ένα κιόσκι, για να κάτσουμε. Μας εξήγησε διάφορα πράγματα. Πώς ζουν οι αρκούδες, τι τρώνε και πόσες είναι. Είδαμε 4 αρκούδες που μας έκαναν εντύπωση.
Στην επιστροφή έβρεχε, αλλά επειδή είδαμε τις αρκούδες,  ήμασταν χαρούμενοι. Πάνω στο λεωφορείο συζητούσαμε και δείχναμε τα δώρα από το περίπτερο της καφέ  αρκούδας.

Καραμπουγιούκη Κωνσταντίνα, Παρασκευαΐδου Ιωάννα,
Πλακιδα Κική, Σουλεϊμάνι Άννα (Ε΄ Τάξη)